Welkom bij ProThai Vitaal in Balans

ProThai Vitaal in Balans: Het adres voor Thai massage en diverse andere massages in Hengelo en omgeving.

Yaya in haar massage salon in Hengelo

Mijn naam is Yaya. Thai massage Hengelo
Ik ben 41 jaar en ik ben getrouwd.
Ik kom uit Thailand, maar woon sinds 2015 in Nederland.

In mei 2021 ben ik mijn massage salon “ProThai Vitaal in Balans” begonnen.

Voordat ik de salon begon heb ik diverse massage opleidingen en cursussen gevolgd.
Hierdoor kan ik verschillende soorten massages geven, zoals traditionale Thaise massage, olie massage, hotstone massage en Ayurvedische massage. Wilt u meer weten over de verschillende behandelingen die ik aanbied? Op de pagina behandelingen worden ze allemaal beschreven. Heeft u toch nog vragen, of wilt u weten welke massage het best bij u past? Neem dan gerust contact met me op.

Wist u dat een massage ook kan helpen bij gezondheidsklachten? Ik kan u helpen met een hoofdpijn en hoofdstress massage of u weer in balans brengen met een Ayurvedische massage.

Wilt u een massage reserveren? Dat kan eenvoudig online!

 

 

Ingang van ProThai Vitaal in Balans
Sfeerfoto van mijn massage salon in Hengelo

Locatie en route

Mijn gezellige salon bevindt zich nabij het centrum van Hengelo, aan de Leeuwerikstraat 6a. De ingang bevind zich aan de zijkant van het huis. U kunt bij ons gratis parkeren: geen zorgen over de parkeermeter, gewoon heerlijk ontspannen! Zo heef u ook alle tijd om na de massage nog even na te genieten met een kopje koffie of thee.

Plan hier uw route.

Plattegrond, hier vindt U ProThai Vitaal in Balans, uw massage salon in Hengelo