Welkom bij ProThai Vitaal in Balans

ProThai Vitaal in Balans: Het adres voor Thai massage en diverse andere massages in Hengelo en omgeving.

Massage salon “ProThai Vitaal in Balans” is in 2021 opgericht door Yaya. In eerste instantie in een kleine salon aan huis. Later, in 2023, is de salon verhuisd naar een grotere locatie aan de Oldenzaalsestraat 201 in Hengelo.

Voordat Yaya de salon begon heeft zij diverse massage opleidingen en cursussen gevolgd.
Hierdoor kan ze verschillende soorten massages geven, zoals traditionale Thaise massage, olie massage, hotstone massage en Ayurvedische massage. Wilt u meer weten over de verschillende behandelingen die we aanbieden? Op de pagina behandelingen worden ze allemaal beschreven. Heeft u toch nog vragen, of wilt u weten welke massage het best bij u past? Neem dan gerust contact met ons op.

Wist u dat een massage ook kan helpen bij gezondheidsklachten? Wij kunnen u helpen met een hoofdpijn en hoofdstress massage of u weer in balans brengen met een Ayurvedische massage.

Wilt u een massage reserveren? Dat kan eenvoudig online!

 

 

Graag stellen wij ons Team aan u voor..

Yaya

Yaya is de eigenaresse van ProThai Vitaal in Balans. Met haar enthousiasme, ruim 6 jaar ervaring en veel persoonlijke aandacht geeft zij u een massage op maat.

Bangon

Bangon werkt sinds januari 2024 bij ProThai Vitaal in Balans. Zij is een gediplomeerd masseuse met meer dan 4 jaar ervaring.

Jit

Jit werkt sinds januari 2024 bij ProThai Vitaal in Balans. Zij is een gediplomeerd masseuse met meer dan 30 jaar ervaring.

Locatie en route

Mijn gezellige salon bevindt zich nabij het centrum van Hengelo, aan de Oldenzaalsestraat 201. U kunt bij ons gratis parkeren: geen zorgen over de parkeermeter, gewoon heerlijk ontspannen! Zo heeft u ook alle tijd om na de massage nog even na te genieten met een kopje koffie of thee.

Plan hier uw route.